Видео

Prijatelji

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Hotel Centar

Dobrodošli na naš sajt! Ako tražite udoban hotel sa pristupačnim cenama, ne tražite više. Garantujemo da ste našli pravi hotel za sebe - Hotel Centar!

Smatramo da naš hotel predstavlja novu kategoriju na srpskom tržištu hotela – premijum hotel. Naš cilj je da postavimo osnovu za tip hotela za mlade koji ne bi bio ni hotel ni hostel, a imao bi prednosti i jednog i drugog tipa smeštaja. Hotel može da primi 28 gosta i nalazi se u interesantnom kompleksu koje poseduje kuhinju, veliki dnevni boravak i prodavnicu. Želeli bismo da istaknemo i činjenicu da imamo 50 m2 terase koji zajedno čine prostor za odmor i relaksaciju naših gostiju.

Hotel Centar je udoban i moderan hotel u centru Beograda, a po cenama je veoma pristupačan.

Zašto biste odabrali baš nas za svoj odmor u Beogradu? Navešćemo vam 4 stvari kojima se ponosimo:


Lokacija: Smatramo da je lokacija naša najveća prednost. Nalazimo se u samom centru Beograda, te vam taksi i javni prevoz nisu potrebni da biste došli do glavnih turističkih atrakcija. Zahvaljujući svojoj vrhunskoj lokaciji nalazimo se usred beogradskog noćnog života, a sobe su nam zaštićene od ulične buke i pružaju idealne uslove za odmor i relaksaciju.

Javni prevoz: Hotel se nalazi odličnoj poziciji tako da su Vam linije za aerodrom, železničku i autobusku stanicu veoma blizu. Iz hotela možete da dođete do glavnih transportnih čvorova laganom petominutnom šetnjom.
Ukoliko želite da razgledate Beograd, na raspolaganju su Vam tramvaj na 50 metara od hotela, autobus na 100m, brod za razgledanje grada na 500m.

Destinacije i atrakcije: Mnoge znamenitosti glavnog grada mozete videti čim izađete iz hotela. Šetalište u Knez-Mihajlovoj, teatri i muzeju, rimska tvrđava, boemska četvrt Skadarlija – sve se nalazi izuzetno blizu.

Provod, kafići i klubovi:
Zašto obično kažemo da smo hotel za mlade? Nalazimo se u samom centru grada, pa su barovi, kafići, klubovi i mesta za provod, kao i restorani, praktično na našem pragu, pa mozete da uživate u svom boravku kod nas. Zato smo definitivno jedan od najboljih hotela za omladinu u Beogradu.

 Meta tags: hotel beograd, beograd, hotel, hoteli, srbija, beogradski hotel, hoteli beograda, beogradski hoteli, hotel beograd, beogradski hotel, hoteli beograda, beogradski hoteli, hotel u srbiji, hoteli u srbiji, hotel u srbiji, hoteli u srbiji, hotel u beogradu, hoteli u beogradu, hotel u beogradu, hoteli u beogradu, egzit festival, guča, guca, beer fest, bir fest, festival piva, ulica gavrila principa, nusiceva ulica, nušićeva ulica, centar beograda, srbija, cena, cene, rezervisanje, rezervacija, rezervacije, jeftino

Dobrodosli u Hotel

welcome

Hotel Centar se nalazi na samo 1 minut od glavne pešačke zone, pa su restorani, šetališta, kulturne znamenitosti praktično na našem pragu, tako da mozete uživati u svom boravku kod nas.

O Nama

about us

Hotel Centar se nalazi u samom centru grada u Ulici Gavrila Principa 46a. Jedan je od najekskluzivnijih objekata tog tipa i namene, sa kapacitetom od 15 luksuznih apartmana, kao i ljubaznog osoblja koje je uvek na raspolaganju gostima.

Gde se nalazimo?

location

Smatramo da je lokacija naša najveća prednost. Nalazimo se u samom centru Beograda, te vam taksi i javni prevoz nisu potrebni da biste došli do glavnih turističkih atrakcija.

top